BLOG O NEKRETNINAMA

BLOG O NEKRETNINAMA

Sve o nekretninama što smo do sada naučili. 😉

Zašto blog o nekretninama?

Želimo s Vama podijeliti naše dosadašnje iskustvo stečeno kroz 14 godina uspješnog rada kao agenti u agenciji za nekretnine Emporia d.o.o.

x

Poslujemo s nekretninama od 2009. godine. Na osnovu toga smo s vremenom stekli bogato iskustvo. Tokom godina upoznali smo mnogo ljudi i stalno proširivali vlastito znanje. Sada želimo podijeliti znanje s vama putem naših web stranica i ovog bloga o nekretninama!

Djelujemo na području Zadarske županije (ne radimo Pag), odnosno sjeverne Dalmacije. Svaka se kupoprodaja razlikuje od one druge. Do sada smo ispratili prodaje svih vrsta nekretnina, a također smo opsluživali klijente iz cijelog svijeta. Također smo već i sami realizirali nekoliko građevinskih projekata.

Putem ovih stranica nastojat ćemo odgovoriti na sva pitanja na koja nailazimo kroz svakodnevno poslovanje. Naša intencija je olakšati Vam korisnim informacijama odluku i postupak kupoprodaje nekretnina.

👉 Ako ste već u potrazi za nekretninom – kontaktirajte nas slobodno odmah: https://www.emporia-nekretnine.com/upit/

X

X

X

x

Naš angažman i kvalitetu usluge prepoznali su klijenti diljem svijeta. Njihove recenzije možete pročitati na sljedećem linku: