Posredovanje u prometu nekretnina

Bilo da ste kupac, odnosno da ste u potrazi za nekretninom ili ste prodavatelj nekretnine, preporučujemo da u svom naumu kupnje ili prodaje svakako kontaktirate ovlaštenu agenciju za posredovanje u prometu nekretnina.

Istražite koje agencije posluju na Vašem području, pregledajte njihove web stranice i ponudu, slobodno ih za Više informacija kontaktirajte putem obrazaca za upite, mailom ili telefonski. Također, uvijek je korisno vidjeti imaju li agencije recenzije postojećih klijenata – naše recenzije možete vidjeti na stranicama Google-a i na našoj Facebook stranici.

Koje su prednosti suradnje s posrednikom u prometu nekretnina?

Posrednici su ovlašteni i educirani za obavljanje posla posredovanja u prometu nekretnina.

Budući da se radi o velikoj investiciji, a većina nas nekretnine kupuje svega jednom u životu, teško je imati o tome neko veliko iskustvo, a agencije i agenti se time bave svakodnevno, educirani su, znaju proceduru i korake od početka do kraja, mogu vas savjetovati, objasniti potrebno i uputiti na bitno.

Naša agencija u ponudi ima sve vrste nekretnina, a to su apartmani, stanovi, kuće, zemljišta i poslovni prostori.

U širokoj ponudi naših nekretnina vjerujemo da možemo pronaći za svakoga po nešto, a dodatno treba znati da svakodnevno proširujemo ponudu nekretnina, pa nastavite pratiti naše stranice!

Detaljne informacije o koracima kod kupoprodaje nekretnina pronaći ćete na stranici KUPOPRODAJNI POSTUPAK!

Obilasci nekretnina s kupcima

Nazovite nas ili pošaljite mail! Recite nam što tražite i izdvojiti ćemo zajedno iz ponude odgovarajuće nekretnine, pa u kratkom roku organizirati obilazak odabranih nekretnina.

Obilaske i prezentacije nekretnina organiziramo profesionalno i prema želji kupca. Najčešće prema želji kupca pokazujmo više nekretnina u istom obilasku, a naši agenti kupca dodatno savjetuju i pokažu još poneku nekretninu ekstra koja vrlo četo postane ona prava! Zato slobodno uvažite preporuke naših agenata.

O našem radu:

Zapošljavamo stručne suradnike: ovlaštene agente posredovanja u prometu nekretnina, pravnika i arhitekta.

Vodimo veliku brigu da nekretnine u našoj ponudi imaju urednu i svu potrebnu dokumentaciju kako bi se uspješno ostvarila kupoprodaja i prijenos vlasništva na kupca.

Naše prodavatelje savjetujemo o potražnji i cijenama, provjeravamo dokumentaciju nekretnine, a nekretnine koje uzmemo u ponudu aktivno oglašavamo na domaćem i stranom tržištu na brojnim kvalitetnim oglasnim platformama i u suradnji s renomiranim partnerima u inozemstvu.

Naše kupce pratimo kroz cijeli postupak kupoprodaje, sve od obilazaka, pregovora do dogovora i na kraju do uknjižbe novog vlasnika.

Mi smo tu da bez stresa i sigurno realizirate kupoprodaju nekretnine!

Naš tim govori tri svjetska jezika: engleski, njemački i francuski što zajedno s jakim marketingom rezultira velikim brojem kupaca iz inozemstva.

Redovito se educiramo o aktualnim zakonima, kretanjima tržišta i o radu i obvezama posrednika u prometu nekretnina.

Imamo razgranatu mrežu kooperanata: odvjetničkih ureda, arhitektonskih ureda, osiguravajućih kuća, sudskih vještaka i procjenitelja vrijednosti nekretnina, energetskih certifikatora itd.