Kupnja nekretnine u Zadru

Imati vlastiti stan, kuću, apartman ili kuću za odmor tj. vlastitu nekretninu neprocjenjiva je stvar!

Ukoliko ste u mogućnosti i odlučili ste se na tu investiciju, mi smo tu da za Vas pronađemo Vaš idealan dom u Zadru ili njegovoj okolici!

Svejedno što ste odlučili kupiti: kuću, zemljište, apartman ili stan, osnovni kriteriji koje trebate postaviti uglavnom su isti: budžet za kupnju, lokacija i veličina.

Prvi kriterij kojeg treba odrediti prilikom kupnje nekretnine jest budžet, okvirni iznos koji ste voljni i u mogućnosti potrošiti, a naše će nastojanje u svakom slučaju biti s raspoloživim iznosom za Vas pronaći idealnu nekretninu.

Nakon što je određen budžet, ključna su pitanja lokacije nekretnine i njezina veličina!

Prilikom kupnje nekretnine za stanovanje lokaciju određuju najčešće praktični faktori kao što su blizina poslu, centru, školi, prometna povezanost i nekakvi osobni afiniteti. Što se tiče lokacije nekretnine za odmor, ono što je našim klijentima bitno jest biti što bliže moru i plaži i po mogućnosti imati dobar pogled na more, međutim ipak neki klijenti preferiraju da im je nekretnina za odmor odmaknuta od turističke i ostale gužve.

Ovisno o potrebama i broju članova kućanstva ili osoba koje će koristiti nekretninu određuje se treći osnovni kriterij, a to je veličina i potreban broj spavaćih soba.

Razmislite koji su Vaši prioriteti i odredite Vaše kriterije za kupnju nekretnine!

Naši se klijenti najčešće odlučuju za kupnju stanova i apartmana. Razlog tomu je vrlo jednostavan, a to su povoljnije cijene u odnosu na kuće, lakše i jednostavnije održavanje i široka ponuda. Kuća jest stoga možda zahtjevnija nekretnina, ali nju dobar dio klijenata odabire jer pruža dodatni prostor, slobodu i privatnost. Opcija kupnje zemljišta i gradnje je opcija koja mnogima na prvu zvuči jako primamljivo, i to jest način kroz koji klijenti maksimalno mogu realizirati svoju viziju idealnog doma, ali treba imati na umu, da gradnja zahtjeva dosta vremena i posvećenosti, pa se za to ipak odlučuje manji broj kupaca,

Javite nam Vaše kriterije za kupnju nekretnine u Zadru i rado ćemo potražiti idealnu nekretninu za Vas!

Pošaljite nam upit, pitajte nas što Vas zanima: objasniti ćemo Vam cijeli postupak kupoprodaje, na koje troškove morate računati, opisati stanje na tržištu i stručno Vas savjetovati.

Kontaktirajte nas ili pošaljite upit!