Zaton

Zaton

Zaton je malo turističko mjesto smješteno između dvaju gradova; Zadra (12 km) i Nina (2 km). Zaton krasi spoj dalmatinske arhitekture i mediteranske klime. Očuvana priroda i kulturna baština krase ovo mjesto, a predivne plaže idealne su za nezaboravan odmor. Šljunčano-pješčana uvala Jaz i pješčana uvala Pliša idealne su za obitelji s malom djecom. Obala je duga cca 2 km i velikim dijelom je popločana s uređenim pristupima u more. Zaton je izuzetno poznat po kampu Zaton Holiday Resort u kojem se ujedno nalazi i najljepša plaža obilježena Plavom zastavom, međunarodno priznata oznaka kvalitete i sadržaja. Simbol je to čistog mora, sigurnog, lijepog i uređenog okoliša, zabave, rekreacije i brojnih sadržaja.

Tu su smješteni nogometni tereni, odbojkaški tereni, teren za mini golf i adventure golf, mini auto škola, streličarstvo, fitness, aerobik u bazenu, boćanje, stolni tenis, mali nogomet.

Zaton ima biciklističke staze sa čak 13 ruta. Osim toga, tu je rekreativna ponuda jahanja, ronjenja, aerobika, aerobika u moru ili bazenu, jedrenje na dasci, skijanje na vodi.

U kampu ćete pronaći nekoliko bazena za sve uzraste, bazeni s dječjim sadržajima, prostrano sunčalište, kafić s velikom terasom uz bazen te amfiteatar za animaciju.

Više informacija možete pronaći na stranicama Turističke zajednice mjesta Zaton.

Provjerite našu ponudu: Nekretnine u Zatonu