Korisne informacije

Naša agencija u ponudi ima sve vrste nekretnina, a to su apartmani, stanovi, kuće, zemljišta i poslovni prostori.

U širokoj ponudi naših nekretnina vjerujemo da možemo pronaći za svakoga po nešto, a dodatno treba znati da svakodnevno proširujemo ponudu nekretnina, pa nastavite pratiti naše stranice!

Detaljne informacije o koracima kod kupoprodaje nekretnina pronaći ćete na stranici KUPOPRODAJNI POSTUPAK!

Razlika između stana i apartmana?

Ako Vas buni razlika između stana i apartmana, želimo to kratko ovom prilikom pojasniti. Naravno, i jedno i drugo su zapravo stanovi, a u našoj ponudi te dvije nekretnine – stan i apartman razlikujemo kako bismo imali pregledniju ponudu za naše klijente, pa su tako stanovi smješteni u gradu i najčešće služe za rješavanje stambenog pitanja, a apartmani su uglavnom nekretnine za odmor smještene izvan grada.

Obilasci nekretnina s kupcima

Nazovite nas ili pošaljite mail! Recite nam što tražite i izdvojiti ćemo zajedno iz ponude odgovarajuće nekretnine, pa u kratkom roku organizirati obilazak odabranih nekretnina.

Obilaske i prezentacije nekretnina organiziramo profesionalno i prema želji kupca. Najčešće prema želji kupca pokazujmo više nekretnina u istom obilasku, a naši agenti kupca dodatno savjetuju i pokažu još poneku nekretninu ekstra koja vrlo četo postane ona prava! Zato slobodno uvažite preporuke naših agenata.

Što provjeriti kod nekretnina?

Prilikom uzimanja u ponudu nekretnine dvije su stvari koje moraju biti uredne, a to su kao prvo uredno vlasništvo nekretnine, a potom, ako se radi o izgrađenoj nekretnini, legalnost objekta. Budući da su se kroz zadnje godine nekretnine mogle vrlo lako i naknadno legalizirati (ozakoniti) dostupnost rješenja o izvedenom stanju ili uporabne dozvole ili druge odgovarajuće potvrde vrlo je dobra.

Dakle, ako prodajete stan, kuću, poslovni prostor ili apartman, svakako pripremite vlasnički list i dokaz legalnosti to nam je startna točka!

Za zemljišta iz naše ponude prije oglašavanja nastojimo od vlasnika dobiti lokacijsku informaciju koja se podiže u nadležnom upravnom odjelu za prostorno uređenje, a u tom dokumentu već vidimo u kojoj zoni se zemljište nalazi, koja mu je namjena i koji se prostorni planovi odnose na to zemljište i gdje se može izvršiti uvid u navedene prostorne planove.

Za zemljišta je izrazito korisna lokacijska informacija!

Novogradnja

Vrlo često naši klijenti žele da njihova nekretnina, najčešće se to odnosi na stanove i apartmane, bude nova i moderna, pa stoga traže novogradnju. Treba znati da se kupoprodaja stanova i apartmana u novogradnji realizira prije samog dovršetka objekta. U tom slučaju treba posebnu pažnju obratiti na kupoprodajni proces jer se u pravilu nekretnina tada treba rezervirati do njezinog dovršetka, a potom i pribavljanja dozvole za uporabi i ostale dokumentacije. I Vi tražite novogradnju? Slobodno nas kontaktirajte za više informacija o ponudi i kupoprodajnom postupku kod novogradnje odnosno nekretnina u izgradnji.