Kožino

Kožino

Kožino je maleno primorsko naselje koje se smjestilo 7 km sjeverno od Zadra. Kožinsko primorje prostire se na 4km jadranske obale, a poznato je po predivnim plažama, čistom moru i zalascima sunca. U Kožinu je trajno naseljeno otprilike 800 stanovnika, a broji oko 2500 sunčanih sati godišnje. Zadarska zračna i trajektna luka, kao i ulaz na autocestu udaljeni su otprilike 20-ak minuta vožnje od Kožina.

Kožino svojim posjetiteljima za smještaj nudi velik broj modernih vila, apartmana i soba, te nekoliko ugostiteljskih objekata u kojima mogu uživati u raznovrsnoj ponudi tradicionalnih dalmatinskih jela i pića. Osim ugostiteljskih objekata, u Kožinu se nalazi i nekoliko manjih trgovina, te ljekarna.

Ljubitelji adrenalina mogu posjetiti i adventure park u kojem se mogu okušati u paintballu, zip line-u ili quad safari turama. Svi oni koji su željni opuštanja i dobre zabave mogu se uputiti u lounge bar & restaurant Santorini koji je smješten na predivnoj šljunčanoj plaži u sjevernom dijelu naselja. Kožinske plaže poznate su po čistom moru i mediteranskoj vegetaciji, a osim istoimene plaže Kožino najpoznatija je plaža Sv. Petar na južnoj strani naselja.

Više informacija možete pronaći na stranicama Turističke zajednice Grada Zadra – Kožino.

Provjerite našu ponudu: Nekretnine u Kožinu