« Povratak na Oglas
Ispiši

Stan F999 – Zadar, Poluotok (stari dio grada)

243.000
F999 - Na Prodaju
Spavaće sobe 2 WC/Kupaonica 2 Stambeni prostor 67,30 m² Kat 1. Udaljenost od mora 150 m Udaljenost od centra 0 m

Prodaje se prostran stan na super lokaciji – Poluotok, Zadar

Prodaje se prostran stan u staroj gradskoj jezgri grada Zadra. Radi se o stanu na 1. katu. Raspored prostorija čine hodnik, dvije spavaće sobe, kupaonica bez wc, zaseban wc, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, te nenatkriveni balkon.

U naravi stan raspolaže s čak 84,16 m2 površine, a u knjigama evidentirana površina jest 67,30 m2! U galeriji pogledajte tlocrt stana. Sobe su jako prostrane, te postoji mogućnost preraspodjele prostora, čime bi se mogle dobiti još jedna do dvije sobe.

Stanu dodatno pripada i spremište u prizemlju zgrade.

Od mora je ova nekretnina udaljena tek 150 m. Smještena je u samom centru grada.

Oprema

Postojeći namještaj je uključen u cijenu. Krov na zgradi je renoviran 2013. godine. Stan je djelomično renoviran 2021. godine. Stavljeni su novi klima uređaji, ukupno 3 uređaja – u sobama i u dnevnom boravku. Prilikom renovacije, promijenjena je također i stolarija. Stavljena je PVC stolarija s griljama.

Podne obloge su pločice, laminat i parket. Za grijanje postoji konvektorska grijalica. Također stan ima i dimnjak, te kalijevu peć.

Lokacija

Šetnja uglačanim kamenim ulicama Poluotoka postat će šetnja kroz povijest, ali i doživljaj suvremenog života. Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu. Višestoljetna burna povijest, razaranja i stvaranja ostavili su ožiljke, ali i brojne zapise vremena, današnju vrijednu spomeničku baštinu grada. Iz svih povijesnih razdoblja sačuvane su brojne crkve i spomenici kulture na kojima su vidljiva umjetnička graditeljstva svih stilova. Njih 70-ak nalazi se u samoj povijesnoj jezgri grada. U centru Poluotoka nalaze se nezaobilazne Morske orgulje, mjesto spoja ljudskih ideja i vještina s energijom mora, mjesto za opuštanje i Pozdrav Suncu,  mjesto s «najljepšim zalaskom sunca na svijetu» u koji su uključeni rasvjetni elementi ugrađeni u krugu te po posebno programiranom scenariju proizvode iznimno dojmljivu svjetlosnu igru u ritmu valova i zvuka morskih orgulja.

Više o lokaciji pročitajte na linku kvarta Poluotok (stari dio grada).

Aktualnu ponudu naših nekretnina na Poluotoku možete vidjeti na sljedećem linku: Poluotok

DimnjakGrijanjeKlimaNamještenoSpremište/OstavaTerasa - Balkon