« Povratak na Oglas
Ispiši

Stan F718 – Biograd na Moru

177.000
F718 - Na Prodaju
Spavaće sobe 2 WC/Kupaonica 1 Stambeni prostor 73,86 m² Godina građenja 2021 Kat 2. Udaljenost od mora 550 m Udaljenost od centra 900 m

Stan u novogradnji – Biograd na Moru

Prodaje se prekrasan stan u novogradnji u Biogradu na Moru. Stan se nalazi na 2. katu zgrade sa 6 stanova. Sastoji se od hodnika, 2 spavaće sobe, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te natkrivene terase. Neto korisna površina ovih prostorija je 66,96 m2. Osim toga stanu pripada spremište u prizemlju te 2 parkirališna mjesta ispred zgrade.

Sveukupna neto korisna površina stana sa spremištem i 2 parkirna mjesta iznosi 73,86 m2.

Orijentacija stana je jug. Udaljenost od mora 550 m. Udaljenost od centra 900 m.

Dodatna prednost ove nekretnine je da kupac prilikom kupnje ne plaća porez na promet nekretninama.

Oprema

Godina izgradnje 2021. Gradnja ciglenim termo blokom. Ravno krovište. Prozori od PVC materijala s komarnicima, troslojnim staklom, roletama i električnim roletama na staklenim stijenama. Termoizolacija na fasadi 10 cm. Očekuje se energetski certifikat A. Podne obloge su pločice i parket. Klima uređaji u spavaćim sobama i dnevnom boravku – ukupno 3 uređaja. Nadalje, podno grijanje svugdje osim u sobama. Postoji dimnjak. Na kraju, ulazna vrata su protuprovalna i protupožarna.

Lokacija

Biograd na Moru, grad i luka, smješten je 28 km južno od Zadra, na malom poluotoku i kopnu. Biograd je trajektna luka za otok Pašman. Zahvaljujući svom položaju na najrazvedenijem dijelu hrvatske obale Jadrana, ovo područje pruža izvrsne mogućnosti za nautički turizam i plovidbu kao malo koji dio Sredozemlja. U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i Parkovi prirode Telaščica i Vransko jezero. Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje.

Više o lokaciji pročitajte na linku Biograd.

Na istoj lokaciji nudimo i sljedeće stanove: F719, F720

DimnjakGrijanjeKlimaNovogradnjaParkingProtuprovalna vrataSpremište/OstavaTerasa - Balkon