« Povratak na Oglas
Ispiši

Stan F517 – Zadar, Plovanija

162.000
F517 - Na Prodaju
Spavaće sobe 2 WC/Kupaonica 1 Stambeni prostor 78,51 m² Godina građenja 2020 Kat 2. Udaljenost od mora 1,8 km Udaljenost od centra 2 km

Odličan stan na Plovaniji, Zadar – NOVOGRADNJA

Prodaje se odličan stan na Plovaniji, Zadar.

Ovaj stan ima pogled na more!

Ovaj je stan smješten na drugom katu zgrade. Raspored prostorija je dobar i funkcionalan. Čine ga hodnik, dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica, 2 spavaće sobe, kupaonica i lođa sveukupne neto površine 61,83 m2.

Dodatno stanu pripada spremište u podrumu zgrade te dva parkirališna mjesta od kojih se jedno nalazi u garaži.

S navedenim pripacima stan ima ukupnu neto korisnu površinu 78,51 m2.

Od mora je ova nekretnina udaljena tek 1,8 km, a od centra 2 km.

U istoj zgradi nudimo i sljedeći stan: F516

Oprema

Zgrada je građena ciglenim termo blokom širine 25 cm. Prozori su od PVC materijala s troslojnim staklom, komarnicima i roletama. Nanesena je termoizolacija u sloju 10 cm na fasadu. Nadalje, podovi su obloženi parketom i pločicama. Prostor je opremljen s tri klima uređaja. Po jedan se nalazi u svakoj sobi te još jedan u dnevnom boravku. Osim toga je u dnevnom boravku i u kupaonici provedeno podno grijanje. Također postoji dimnjak pa se može postaviti kamin ili peć na drva.

Lokacija

Plovanija je zadarska gradska četvrt koja je za stanovanje sve traženija, a posebno među mladim obiteljima. Odlična prometna povezanost i blizina svakodnevno potrebnih sadržaja, a ipak mirno i ugodno susjedstvo njegova su prednost.

 

https://www.emporia-nekretnine.com       ID: F517