« Povratak na Oglas
Ispiši

Stan F497 – Zadar, Poluotok (stari dio grada)

210.000
F497 - Na Prodaju
Spavaće sobe 2 WC/Kupaonica 1 Stambeni prostor 86,69 m² Kat 3. Udaljenost od mora 60 m Udaljenost od centra 0 m

Stan u srcu grada Zadra, 60 m od mora

Prodaje se prekrasan stan u srcu grada Zadra, na poluotoku. Smješten je tik uz zadarsku rivu, samo 60 m od mora.

Nalazi se na 3. katu stambene zgrade, a čine ga kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak, hodnik, 2 spavaće sobe, 2 garderobe, kupaonica, 2 natkrivene terase.

U naravi stan raspolaže s čak 100 m2 površine, a u knjigama evidentirana površina jest 86,69 m2.

Ovu nekretninu posebnom čini njezina atraktivna lokacija te pogled na more koji se pruža iz velike spavaće sobe i dnevnog boravka.

Cijena ove nekretnine snižena je sa 230.000 € na 210.000 !

Oprema

Postojeći namještaj je uključen u cijenu.

Podovi su obloženi parketom i pločicama. Prozori su dijelom aluminijski, a dijelom drveni s griljama. Nadalje, klima uređaj je postavljen u dnevnom boravku. Također postoji etažno centralno grijanje na struju. Osim toga postoji i dimnjak na koju je spojena kalijeva peć.

Lokacija

Šetnja uglačanim kamenim ulicama Poluotoka postat će šetnja kroz povijest, ali i doživljaj suvremenog života. Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu. Višestoljetna burna povijest, razaranja i stvaranja ostavili su ožiljke, ali i brojne zapise vremena, današnju vrijednu spomeničku baštinu grada. Iz svih povijesnih razdoblja sačuvane su brojne crkve i spomenici kulture na kojima su vidljiva umjetnička graditeljstva svih stilova. Njih 70-ak nalazi se u samoj povijesnoj jezgri grada. U centru Poluotoka nalaze se nezaobilazne Morske orgulje, mjesto spoja ljudskih ideja i vještina s energijom mora, mjesto za opuštanje i Pozdrav Suncu,  mjesto s «najljepšim zalaskom sunca na svijetu» u koji su uključeni rasvjetni elementi ugrađeni u krugu te po posebno programiranom scenariju proizvode iznimno dojmljivu svjetlosnu igru u ritmu valova i zvuka morskih orgulja.

Više o lokaciji pročitajte na linku kvarta Poluotok (stari dio grada).

 

https://www.emporia-nekretnine.com       ID: F497