« Natrag
Print

Stan F431 – Zadar, Belafuža

150.000
F431 - For Sale
Spavaće sobe: 2 WC/Kupaonica: 1 Stambeni prostor: 65,50 m² Godina građenja: 2019 Kat: 1. Udaljenost od mora: 1,1 km Udaljenost od centra: 2,3 km

Prodaje se odličan stan u novogradnji na Belafuži u Zadru. Stan je dobrog funkcionalnog rasporeda, nalazi se u modernoj, južno orijentiranoj zgradi koja se sastoji od ukupno 6 stanova. Zgrada i stan se izvode i opremaju kvalitetnim materijalima te se očekuje izvrsna elektroenergetska učinkovitost objekta ocjene A.

Stan se nalazi na prvom katu stambene zgrade i sastoji se od hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, kupaonice, 2 spavaće sobe i natkrivene terase sveukupne površine 56,78 m2. Stanu osim toga kao pripatci dodatno pripadaju: 2 parkirališna mjesta i spremište u podrumu, pa ukupna neto korisna površina stana s pripatcima iznosi 65,50 m2.

S terase se pruža pogled na grad, sve do mora.

Ova je nekretnina od mora udaljena tek nešto više od jednog kilometra, a oko 2 km od centra grada, svi svakodnevno potrebni sadržaji nalaze se u blizini. Zgrada je spojena na kompletnu infrastrukturu.

Kompletan dovršetak gradnje, uporabna dozvola i etažiranje zgrade predviđeno je do svibnja 2020. godine.

U ovoj zgradi u ponudi imamo i sljedeće stanove: F430, F432, F433

Zgrada je građena kvalitetnim ciglenim termo blokom širine 25 cm. Prozori su od PVC materijala s aluminijskim roletama, komarnicima i troslojnim staklom. Na fasadu se postavlja termoizolacija 10 cm. U dnevnom boravku je postavljen klima uređaj za grijanje i hlađenje prostora, a ugodan ambijent upotpunjuje kamin. U kupaonicama se postavlja podno grijanje. Ulazna vrata stana su protuprovalna i protupožarna.

Belafuža je predio grada pogodan za obiteljski život, mlade ljude, ali i vrlo tražena lokacija i od strane stranih gostiju i turista. Nalazi se svega 15-ak minuta šetnje od centra grada, a povezana je autobusnim linijama. Iako se nalaze relativno blizu centru, dovoljno su odvojeni da pružaju mir i ugodan život. U blizini se nalazi sve što je potrebno za ugodnu svakodnevicu: škola, vrtići, pošta, ugostiteljski objekti, banke i trgovine.

 

https://www.emporia-nekretnine.com       ID: F431