« Povratak na Oglas
Ispiši

Stan F402 – Zadar, Poluotok (stari dio grada)

335.000
F402 - Na Prodaju
Spavaće sobe 3 WC/Kupaonica 1 Stambeni prostor 71,84 m² Godina građenja 1957 Kat 5. Udaljenost od mora 30 m Udaljenost od centra 0 m

Prodaje se jedinstvena nekretnina na prekrasnom zadarskom poluotoku! Radi se o stanu u Zadru, smješten odmah uz rivu i šetnicu s fantastičnim pogledom na more i otoke. Stan je kompletno renoviran, uređen i namješten i idealna je nekretnina za stanovanje na jedinstvenoj lokaciji ili za iznajmljivanje turistima.

Stan se nalazi na petom katu stambene zgrade i orijentiran je prema jugozapadu što omogućuje besprijekoran otvoren pogled na more, otoke i jedan od najljepših zalazaka sunca na svijetu. Stan se sastoji od hodnika, 3 spavaće sobe, kupaonice, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka i to sveukupne površine od 61,01 m2, a pripadaju mu još lođa i terasa sveukupne površine 21,55 m2 (obračunava se kao 10,83 m2 neto površine).

Time u naravi raspolažete ukupnom površinom od 88,78 m2! (obračunava se kao 71,84 m2 neto površine)

Za skladištenje stvari postoji korisno spremište od ca. 3 m2 koje pripada ovom stanu.

Stan se prodaje kompletno namješten!

Stan je renoviran 2012. godine, a namještaj je kompletno nov, kupljen tek nedavno. Zgrada je u vrlo dobrom stanju, postoje čak 2 lifta, krovište je potpuno novo. Prozori su od PVC materijala s roletama. Termoizolacija je napravljena unutar stana. Podovi su obloženi parketom, pločicama i laminatom. Klima uređaj za grijanje i hlađenje postavljen je na dobrom mjestu u dnevnom boravku što omogućuje postizanje savršene temperature u zajedničkom prostoru kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka. U stanu postoji dimnjak, pa novi vlasnik po želji može postaviti kamin ili peć na drva.

Treba istaknuti da je stan idealna prilika za iznajmljivanje turistima jer se mogu postići odlične cijene noćenja i time prihodi od turizma.

Cijena ove nekretnine snižena je sa 355.000 € na 335.000 €!

Šetnja uglačanim kamenim ulicama Poluotoka postat će šetnja kroz povijest, ali i doživljaj suvremenog života. Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu. Višestoljetna burna povijest, razaranja i stvaranja ostavili su ožiljke, ali i brojne zapise vremena, današnju vrijednu spomeničku baštinu grada. Iz svih povijesnih razdoblja sačuvane su brojne crkve i spomenici kulture na kojima su vidljiva umjetnička graditeljstva svih stilova. Njih 70-ak nalazi se u samoj povijesnoj jezgri grada. U centru Poluotoka nalaze se nezaobilazne Morske orgulje, mjesto spoja ljudskih ideja i vještina s energijom mora, mjesto za opuštanje i Pozdrav Suncu,  mjesto s «najljepšim zalaskom sunca na svijetu» u koji su uključeni rasvjetni elementi ugrađeni u krugu te po posebno programiranom scenariju proizvode iznimno dojmljivu svjetlosnu igru u ritmu valova i zvuka morskih orgulja.

 

https://www.emporia-nekretnine.com       ID: F402