« Povratak na Oglas
Ispiši

Poslovni prostor B125 – Biograd na Moru

499.000
B125 - Na Prodaju
WC/Kupaonica 3 Veličina zemljišta 162 m² Stambeni prostor 153 m² Udaljenost od mora 130 m Udaljenost od centra 0 m

Prodaje se prekrasna kamena zgrada s uhodanom konobom, odnosno restoranom u centru Biograda na Moru. Konoba se nalazi na frekventnoj lokaciji, posluje vrlo dobro, a objekt izgrađen u tradicionalnom dalmatinskom stilu od kamena s drvenim prozorima i škurama i prikladnim dekorom privlači brojne goste.

Objekt raspolaže sa 153 m2 neto korisne površine, a izgrađen je na zemljištu od 162 m2, od obale je udaljen svega 130 m, a nalazi se u samom centru grada.

Objekt nudi dosta prostora za stolove i goste na terasama i u dvorištu!

Zgrada se sastoji od prizemlja, 1. i 2. kata. U prizemlju se nalazi konoba, šank,  prostorija za osoblje i 2 WC-a (muški i ženski). Na katu se nalaze kuhinja, skladište, WC za osoblje. Drugi kat se trenutno koristi kao skladište iako postoji projekt i građevinska dozvola za uređenje dvaju apartmana.

Cijena ove nekretnine snižena je sa 550.000 € na 499.000 €!

Velika većina postojećeg namještaja i opreme je uključena u cijenu. Detalji po dogovoru!

Zgrada je spojena na kompletnu infrastrukturu. Zidovi su kameni i širine 60 cm, ojačani prilikom renovacije 2017. godine. Tada su stavljene nove instalacije struje i vode, postavljene pločice na podovima. Konoba je opremljena klima uređajem, a na katu su napravljene pripreme za postavljanje još dva klima uređaja.

Biograd na Moru, grad i luka, smješten je 28 km južno od Zadra, na malom poluotoku i kopnu. Biograd je trajektna luka za otok Pašman. Zahvaljujući svom položaju na najrazvedenijem dijelu hrvatske obale Jadrana, ovo područje pruža izvrsne mogućnosti za nautički turizam i plovidbu kao malo koji dio Sredozemlja. U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i Parkovi prirode Telaščica i Vransko jezero. Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje.

 

https://www.emporia-nekretnine.com       ID: B125