« Povratak na Oglas
Ispiši

Kuća H580 – Poličnik, Murvica

814.000
H580 - Na Prodaju
Spavaće sobe 4 WC/Kupaonica 5 Veličina zemljišta 1114 m² Stambeni prostor 235,17 m² Godina građenja 2022 Udaljenost od mora 9 km Udaljenost od centra 300 m

Potpuno namještena vila s bazenom i velikom okućnicom, Murvica pokraj Zadra

Prodaje se prekrasna, potpuno namještena vila s bazenom i velikom okućnicom u Murvici nadomak Zadra.

Radi se o veliko obiteljskoj kući s brojnim sadržajima za rekreaciju, sport i zabavu. Kuća ima jednu stambenu jedinicu. Raspored prostorija je sljedeći. U prizemlju su hodnik, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, spavaća soba, praonica, kupaonica, wc i natkrivena terasa. Unutarnje stepenice vode na prvi kat gdje se nalaze hodnik, tri spavaće sobe od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu i dvije natkrivene terase. Jedna soba ima izlaz na vlastitu terasu, a druge dvije na zajedničku. U prizemlju je također i velika garaža koja je prenamijenjena u sobu za rekreaciju – tamo se nalaze biljar, pikado i  stolni tenis.

Ukupna površina kuće iznosi 235,17 m2. Površina zemljišta iznosi 1114 m2. Dvorište krasi bazen od 46 m2. U dvorištu mogu parkirati minimalno 4 automobila.

U dvorištu su veliki natkriveni zidani roštilj, dječje igralište, teren za košarku i golovi.

Godina izgradnje 2022.

Ova nekretnina može ostvarivati odlične rezultate od iznajmljivanja turistima. Od centra Murvice udaljena je svega 300 m.

Oprema

Kompletan namještaj uključen je u cijenu.

Termoizolacija fasade s 10 cm stiropora. Podne obloge su pločice. Prozori su od PVC materijala. U dnevnom boravku su dva klima uređaja, a još po jedan se nalazi u svakoj spavaćoj sobi. Osim toga kuća ima dimnjak.

Kuća ima toplinsku pumpu od 18 kW za cjelogodišnje grijanje. Osim toga predviđena je montaža solarnog panela na objekt od 10 kWh.

Bazen ima grijanje. Pokraj bazena je vanjski tuš.

Lokacija

Murvica je naselje u sastavu Općine Poličnik, a nalazi se odmah pred gradom Zadrom zbog čega je ovo mjesto sve popularnije za život i odmor. U naselju se nalaze svi svakodnevno potrebni sadržaji, a u grad se stiže za svega nekoliko minuta vožnje.

Ostalu ponudu naših nekretnina u Općini Poličnik možete vidjeti ovdje.

BazenDimnjakGaražaGrijanjeKlimaModerno namještenoNamještenoNovogradnjaParkingRoštiljTerasa - BalkonVanjski tušVrt