« Povratak na Oglas
Ispiši

Kuća H451 – Starigrad, Seline

170.000
H451 - Na Prodaju
Spavaće sobe 5 WC/Kupaonica 3 Veličina zemljišta 397 m² Stambeni prostor 188,20 m² Udaljenost od mora 600 m Udaljenost od centra 1km

Prekrasna kuća s pogledom na Velebit u Selinama – Starigrad

Prodaje se prekrasna kuća s pogledom na Velebit u Selinama, Starigrad. Kuća je udaljena svega 600 m od mora, a od centra mjesta 1 km.

Površina kuće iznosi 188,20 m2, a izgrađena je na zemljištu od 397 m2.

Kuća se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju se nalaze 2 stambene jedinice. Jedan dvosoban stan koji se sastoji od hodnika, 2 spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, 1 kupaonice i 2 natkrivene terase. Dodatno u prizemlju se nalazi kao zasebna jedinica soba sa kupaonicom.

Vanjsko stubište vodi na kat u stan koji se sastoji od 2 spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, kupaonice i 2 natkrivene terase.

Dodatno, postoji spremište ispod vanjskog stubišta. U dvorištu se nalazi pomoćni objekt sa roštiljem.

Osigurana su 3 parkirališna mjesta.

Oprema

Sav namještaj je uključen u cijenu.

Prilazni put je asfaltiran. Prozori su drveni s griljama. Nadalje, podovi su obloženi pločicama i laminatom. Također, kuća ima dimnjak i vanjski roštilj. U dvorištu se nalazi i montažni bazen.

Lokacija

U blizini kuće su dostupni svi sadržaji od trgovina, pošte, restorana, ambulanta itd. Starigrad-Paklenica je turističko središte Pakleničke rivijere. Zbog blizine i dostupnosti planine, posebice atraktivnog kanjona Velika Paklenica, Starigrad je izrazito ugodno ljetovalište i tradicionalno okupljalište planinara, pustolova i svih ljubitelja prirode koji dolaze uživati u ljepotama Paklenice i Velebita, a plaže i obala oduševiti će svakog posjetitelja.

Više o lokaciji pročitajte na linku mjesta Starigrad.

 

https://www.emporia-nekretnine.com       ID: H451