« Povratak na Oglas
Ispiši

Kuća H291 – Pakoštane, Vrgada

270.000
H291 - Na Prodaju
Spavaće sobe 4 WC/Kupaonica 1 Veličina zemljišta ca. 1030 m² Stambeni prostor 83,76 m² Udaljenost od mora 0 m Udaljenost od centra 500 m

Prodaje se kuća za odmor u prvom redu do mora, na mirnom i prelijepom otoku Vrgadi, u blizini Biograda na Moru. Kuća se sastoji od prizemlja i kata, a izgrađena je na zemljištu površine ca. 1030 m2. Oblik i veličina zemljišta daju mogućnost formiranja dviju građevnih čestica s posebnim prilaznim putem. Površina kuće je 83,76 m2. U prizemlju se nalazi kuhinja sa dnevnim boravkom, jedna spavaća sobe, terasa i kupaonica, a na katu su tri spavaće sobe i terasa, a još jedna terasa smjestila se na međukatu. Vanjsko stubište povezuje katove.

Prozori na kući su drveni s dvoslojnim staklom. Podovi su obloženi parketom i pločicama. Krovište je staro tek 10 ak godina i u dobrom je stanju. Kuća zahtjeva manja ulaganja, ali vrlo lako može postati savršena vikendica.

Osiguran je vez za manju brodicu.

Otok Vrgada smjestio se nekoliko kilometara nasuprot mjesta Drage i Pakoštane. Obala bogata raznolikim plažama, prekrasnim uvalama, zelenilo guste borove šume ovaj otok čine savršenom oazom za miran i opuštajući odmor, a posebno kada se sva i žurba i automobili ostavljaju na kopnu. Otok s kopnom brodska linija povezuje svakodnevno iz Pakoštana i Biograda (8 puta dnevno).

 

https://www.emporia-nekretnine.com       ID: H291