« Povratak na Oglas
Ispiši

Kuća H239 – Nin, Zaton

535.000
H239 - Na Prodaju
Spavaće sobe 6 WC/Kupaonica 5 Veličina zemljišta 821 m² Stambeni prostor 235 m² Godina građenja 2014 Udaljenost od mora 400 m Udaljenost od centra 550 m

Prodaje se prekrasna kuća s bazenom u Zatonu pored Zadra neto stambene površine 235 m2, izgrađena na zemljištu površine 821 m2. Bazen ima površinu 34 m2.
Kuća je smještena na idealnom mjestu u Zatonu, blizu mora, središta mjesta i poznatog Turističkog kampa Zaton. Kuća se sastoji od 4 apartmana i svi su sa stilom uređeni.
U prizemlju se nalaze dva apartmana. Prvi se sastoji od kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaonice, wc-a i terase. Drugi prizemni apartman ima kuhinju s blagovaonicom, dnevni boravak, jednu spavaću sobu, kupaonicu i terasu. Na prvom katu nalaze se dva apartmana, od toga jedan sadrži kuhinju, blagavaonicu, dvije spavaće sobe, kupaonicu, wc, hodnik i prostrani balkon. U drugom pak apartmanu nalazi se kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak, jedna spavaća soba, kupaonica i balkon.
Svaki apartman opremljen je svim potrebnim namještajem i kućanskim aparatima te je u svakom postavljen klima uređaj za grijanje i hlađenje.

Ispred kuće osigurano je 6 parkirnih mjesta.
Kuća ima uhodanu turističku djelatnost, jedan apartman je kategoriziran sa 4 zvjezdice, a ostala 3 imaju po 3 zvjezdice.

Zaton je smješten između dvaju povijesnih gradova, Nina i Zadra.
Od Nina je udaljen tek 2 kilometra, a od Zadra 12 kilometara, što je manje od 15 minuta vožnje automobilom.
Zaton je malo turističko mjesto idealno za istinski odmor i opuštanje.
Predstavlja jedinstveni spoj dalmatinske arhitekture, ugodne mediteranske klime, očuvanje prirode, bogate kulturno-povijesne baštine i živahne turističke svakodnevnice. Pješčane plaže u sjeni stoljetnih borova idealne su za obitelji s djecom. Želite li pronaći mir, kristalno bistro more, čisto podmorje, hlad borovih šuma i nezaboravne zalaske sunca, onda je Zaton idealno mjesto za Vas!

 

https://www.emporia-nekretnine.com       ID: H239