« Povratak na Oglas
Ispiši

Građevinsko zemljište L275 – Sveti Filip i Jakov, Sveti Petar na Moru

195
L275 - Na Prodaju
Veličina zemljišta 2332 m² Udaljenost od mora 15 m Udaljenost od centra 1,8 km

Prekrasno zemljište u prvom redu do mora u Svetom Petru!


Prodaje se prekrasno zemljište u prvom redu do mora u Svetom Petru. Sa zemljišta se pruža spektakularan pogled na more i poznati hrvatski otok Galešnjak u obliku srca!

Zemljište ima površinu od 2332 m2 i prodaje se isključivo u cijelosti. Parcela je duga 121.87 m, a u gornjem dijelu je široka 25.83 m.

Ishođenje građevinske dozvole za vilu je već u tijeku što će ubrzati početak gradnje za kupca. U ovoj fazi su još moguće izmjene projekta po želji kupca!

Cijena od 195 €/m2 izuzetno je atraktivna za zemljište u prvom redu do mora, a dodatna pogodnost je što je ishođenje građevinske dozvole već u tijeku. 

Moguće plaćanje kriptovalutama (BitCoin, Ethereum).

Vila je koncipirana kao dvojni objekt.

U prizemlju svakog objekta nalazi se prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, ulaz, WC, prednja i stražnja natkrivena terasa. Obje terase imaju mogućnost postavljanja ljetne kuhinje s roštiljem. Ispred terasa nalazi se zaseban bazen s predivnim pogledom na more.

Stubište vodi na prvi kat gdje se nalaze dvije spavaće sobe od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu te izlaz na terasu. Svaki objekt ima svoju garažu.

Zemljište je udaljeno svega 20 km od Zadra i zračne luke Zemunik. Nalazi se 17 km od Luke Gaženice, 10 km od Marine Dalmacije i od autoputa je udaljeno 13 km. Biograd na Moru, grad i luka, smješten je 9 km južno od ovog zemljišta, na malom poluotoku i kopnu. Malo slikovito mjesto Sveti Filip i Jakov smjestilo se na obali Pašmanskog mora, između Zadra i Biograda, a od zemljišta je udaljen svega 4 km.

Lokacija

Sveti Petar na Moru je prelijepo malo turističko mjesto koje se smjestilo u srcu Dalmacije u blizini Zadra. Mjesto je poznato po nekadašnjim ljetnikovcima i perivojima zadarskih plemića. Privlačnim ga između ostalog čini i mogućnost bavljenja raznim sportskim aktivnostima na kopnu i moru.

Posebnu draž daje mu i blizina Kornatskih otoka na koje se organiziraju izleti. Slikoviti Pašmanski kanal s nizom malih otoka štiti Sveti Petar na Moru od jakih vjetrova s mora, što je prednost za kupače i nautičare.  U neposrednoj blizini nalazi se Vransko jezero, najveće jezero u Hrvatskoj, bogato slatkovodnom ribom.

Više o lokaciji pročitajte na linku mjesta Sveti Petar na Moru.

1. red do moraPogled na more